Bekkenbodem massage

In mijn praktijk bied ik, als therapeut, een bekkenbodem massage aan. In ons bekkengebied worden heel vaak, vanuit onze jeugd en opvoeding, overtuigingen, angsten en blokkades opgeslagen. Daardoor kan het ontstaan dat we, als man of vrouw, niet aanwezig durven te zijn in ons bekkengebied en op die manier minder makkelijk toegang hebben tot ons zelfvertrouwen, onze spontaniteit, speelsheid en seksualiteit.

Door een diepgaande massage van dit bekkengebied kunnen deze blokkades zachter worden en transformeren. Waarbij je, stap voor stap, meer in je bekken komt, bij je vertrouwen kunt en bij je intimiteit, spontaniteit en seksualiteit.

Het spreekt voor zich dat ik deze vorm van massage als therapeut aanbied. Het samen neerzetten van een veilige omgeving, waarbij jouw wensen en grenzen voorop staan, is voor mij daarin erg belangrijk.

Als je je tot een bekkenbodem massage voelt aangetrokken, maar het gevoel hebt dat je (nog) niet goed durft, is de kans groot dat je juist in je bekkengebied heling kunt gebruiken.

Voor meer informatie over deze vorm van massage, kun je me e-mailen of bellen. Klik hier voor mijn contactgegevens. Voel je welkom.