Algemeen en tarieven

Op deze pagina vind je alle informatie over tarieven en annuleringsvoorwaarden van Volg je pad – praktijk voor coaching en healing, gevestigd te Geldrop.

Werkwijze

Afhankelijk van de hulpvraag bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor coaching en/of healing.

Tarieven

Coaching en/of healing: € 70 per uur (inclusief 21 % BTW).
Individuele begeleiding PGB klanten: € 60 per uur (inclusief 0 % BTW).
Kashmirische tantra massage of – healing: € 140 (duur: 2 uur).
Bekkenbodemmassage: € 140 (duur: 2 uur).

Afzeggen afspraken en vergoeding

Individuele afspraken die binnen 24 uur voor de start van de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Mijn consulten komen niet voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking.

Bij uitzondering is vergoeding door gemeenten in de navolgende gevallen mogelijk:

 • vanuit een PGB (persoonsgebonden budget). Hiervoor is overleg nodig met de gemeente waarin je woonachtig bent.
 • een beroep doen op de Wet Bijzondere Bijstand van uw gemeente. Hiervoor is overleg nodig met de gemeente waarin je woonachtig bent.

Bij aanmelding voor een eendaagse workshop of cursus gaat u akkoord met de onderstaande annuleringsvoorwaarden:

 • afmelden kan kosteloos tot 2 weken vóór de afgesproken cursus of workshop (de dag van de cursus of workshop zelf hoort niet tot deze termijn van afmelding).
 • bij afmelding binnen 14 en tot 7 dagen vóór aanvang van de cursus of workshop wordt 50 % van de overeengekomen prijs in rekening gebracht. Dit betekent dat u nog een rekening ontvangt of dat van een reeds betaald bedrag de helft wordt terug gestort. Dit in verband met reeds gemaakte afspraken en onkosten.
 • bij afmelding in de laatste week (= 7 dagen) vóór aanvang van de cursus bent u het totale bedrag van de overeengekomen prijs verschuldigd. Dit in verband met reeds gemaakte afspraken en onkosten.
 • bij tussentijdse beëindiging van een cursus of workshop blijft u de gehele, overeengekomen prijs verschuldigd.

Bij aanmelding voor een meerdaagse workshop of cursus gaat u akkoord met de onderstaande annuleringsvoorwaarden:

 • afmelden kan kosteloos tot 30 dagen vóór de afgesproken cursus of workshop (de dag van de cursus of workshop zelf hoort niet tot deze termijn van afmelding).
 • bij afmelding binnen 30 en tot 14 dagen vóór aanvang van de cursus of workshop wordt
  20 % van de overeengekomen prijs in rekening gebracht. Dit betekent dat u nog een rekening ontvangt of dat van een reeds betaald bedrag een deel wordt teruggestort. Dit in verband met reeds gemaakte afspraken en onkosten.
 • bij afmelding binnen 14 en tot 7 dagen vóór aanvang van de cursus of workshop wordt 50 % van de overeengekomen prijs in rekening gebracht. Dit betekent dat u nog een rekening ontvangt of dat van een reeds betaald bedrag een deel wordt terug gestort. Dit in verband met reeds gemaakte afspraken en onkosten.
 • bij afmelding in de laatste week (= 7 dagen) vóór aanvang van de cursus bent u het totale bedrag van de overeengekomen prijs verschuldigd. Dit in verband met reeds gemaakte afspraken en onkosten.
 • bij tussentijdse beëindiging van een meerdaagse cursus of workshop blijft u de gehele, overeengekomen prijs verschuldigd.

Privacy en vertrouwelijkheid

Alles wat in sessies, cursussen of workshops wordt besproken is vertrouwelijk, evenals de klantgegevens die ik in mijn administratie opneem. Aan ouders vertel ik alleen datgene wat functioneel noodzakelijk is om de vorderingen van kind en/of puber aan te kunnen geven.

Klachtenregeling

Ik ben aangesloten bij SoloPartners, een onafhankelijke organisatie die klachten over de (alternatieve) zorg afhandelt. Dus heb je een klacht over mijn dienstverlening, dan kun je bij hun terecht. Maar ik vind het natuurlijk fijner als we er samen uitkomen. Opmerkingen of klachten beschouw ik namelijk altijd als mogelijkheden om mijn dienstverlening verder te verbeteren. Mijn lidnummer bij SoloPartners is 103692.