Tantra healing

In mijn praktijk bied ik, als therapeut en healer, tantra healing aan. Dit is een vorm van healing die lijkt op de Kashmirische tantra massage, maar dan gekleed. Want misschien ben je er nog niet aan toe om in alle naaktheid aangeraakt te worden, om wat voor reden dan ook.

Toch is overal aangeraakt worden, ook al is het met kleren aan, essentieel voor genezing en het volledig kunnen voelen van je levensstroom. Kijk maar naar baby’s als ze worden aangeraakt. Ze gaan stromen en stralen. Om dit te kunnen ervaren, neem ik je spelenderwijs, al dan niet liggend op een matras, mee in de healing. Daarbij word je overal aangeraakt: vloeiend, traag, ondersteunend, zacht en in alle veiligheid. Met respect voor jouw grenzen.

Vanuit deze trage en ondersteunende aanraking kun je op een dieper niveau gaan voelen waar je grenzen liggen én tegelijkertijd je verlangen naar meer ruimte en vrijheid. Je leert opnieuw stop te zeggen vanuit jouw eigen stroom, traagheid en gevoel van veiligheid. Hierdoor ontstaat vrijheid.

Vrijheid in aanraken en aangeraakt worden. Vrijheid in het delen van intimiteit én het durven voelen en aangeven wanneer jij daar niet aan toe bent. Voel je welkom in deze speelse her-ontdekking van jezelf.

Voor deze vorm van tantra healing nemen we twee uur de tijd, inclusief de afstemming vooraf en het aan elkaar wennen. Dat laatste is voor mij belangrijk, omdat jouw veiligheid en grenzen voor mij voorop staan.