Tantra massage

Hoi mooi mens, in mijn praktijk in Geldrop bied ik, als therapeut en healer, een vorm van tantra massage aan die de Kashmirische massage wordt genoemd. Een andere naam van deze vorm van tantra massage is Yoga van de Aanraking. Een duizenden jaren oude, meditatieve vorm van tantra massage en healing ineen. Een healing van het leven zelf met jouw lichaam als heilige tempel.

In deze Kashmirische tantra massage neem ik je, vanuit mijn eigen beweging en afgestemd op de beweging in jou, mee in een dans van aanraking. Liggend op een matras word je overal aangeraakt: vloeiend, zacht, uiterst traag en met respect voor jouw grenzen. Tussendoor word je, in mijn schoot, heel zacht gewiegd en onvoorwaardelijk ondersteund in je Zijn.

Door de traagheid en onvoorwaardelijke ondersteuning ontstaat er een heilige ruimte waarin je ontspanning en overgave op een dieper niveau kunt gaan ervaren dan dat je tot nu toe hebt gedaan.

Daardoor kunnen deuren en dimensies, die tot nu toe voor jou gesloten en verborgen waren, voelbaar worden, zich openen en gaan stromen. Een uitnodiging om de levensstroom en kracht in al jouw dimensies op een subtiel en nieuw niveau in bezit te nemen. Zodat jij je leven kunt gaan ervaren op een veel dieper niveau dan dat je ooit had kunnen bedenken.

Voor deze Kashmirische tantra massage nemen we twee uur de tijd, inclusief de afstemming vooraf en het aan elkaar wennen. Dat laatste is belangrijk, omdat jouw veiligheid en grenzen voor mij voorop staan.

Ben je er nog niet aan toe om in alle naaktheid aangeraakt te worden, op een matras te liggen of in mijn schoot gewiegd te worden, dan bied ik je de Kashmirische tantra healing aan. In deze vorm van tantra healing houd je gewoon je kleren aan, totdat jij eraan toe bent om iets uit te trekken. Vanuit je eigen beweging en met respect voor jouw grenzen. Zie voor de verdere omschrijving de pagina tantra healing.