cursus ‘Leven met een hoofdletter L’30 jul 2016

‘Leven met een hoofdletter L’, dat is het hoofdthema van de cursus die ik in september en oktober geef bij De Sprong. Het zijn thema opstellingen, verdeeld over 4 zaterdagen (4 verschillende én samenhangende thema’s). Wil je meer informatie over deze cursus (waarbij je je ook voor een afzonderlijk thema kunt inschrijven), klik dan hier.

Relatietherapie en healing voor paren18 mei 2016

In mijn praktijk in Geldrop bied ik relatietherapie en healing voor paren aan. In een (healing) sessie ontstaat er ruimte waarin jullie ontspanning en overgave kunnen gaan ervaren. Een uitnodiging om jullie relatie op een nieuwe manier vorm te geven, zodat jullie samen weer in verbinding komen. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Tantra op locatie

Mocht je interesse hebben om met vertrouwde kennissen en/of vrienden kennis te willen maken met tantra en/of de Kashmirische massage, dan kan dat bij jou thuis of op een andere locatie van jouw keuze. Ik zorg voor het programma (in overleg) en de begeleiding, jij zorgt voor de locatie. Klik hier voor meer informatie.

Yoni massage

In mijn praktijk in Geldrop bied ik, als therepeut en healer, yoni massage aan. Om blokkades die in de yoni (en de rest van het bekkengebied) zitten opgeslagen zachter te maken, te transformeren en te helen. Klik hier voor meer informatie.

Bekkenbodem massage

In mijn praktijk in Geldrop bied ik, als therepeut en healer, bekkenbodem massage aan. Om blokkades die in het bekkengebied zitten opgeslagen zachter te maken en te transformeren. Klik hier voor meer informatie.

Inspiratie avond de Sprong, 21 april05 apr 2016

Op donderdagavond 21 april geef ik van 20.00 – 22.00 uur bij De Sprong in Geldrop een inspiratie avond met als thema: Het verwelkomen van je grootste verlangen. De avond is in de vorm van een thema opstelling.

Tantrische healing dag, zondag 6 mrt04 feb 2016

Op zondag 6 maart geef ik weer een Tantrische healing dag in het Noorderlicht Centrum in Geldrop.

De dag bestaat in principe uit: (1) de Tandava meditatie, (2) oefeningen om contact te maken met jezelf en de ander en (3) het uitwisselen van de Kashmirische massage. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Of je nu komt voor meer verdieping in jezelf en je innerlijke levensstroom of voor een eerste kennismaking met tantra, voel je welkom.

Workshops bij De Sprong, Geldrop14 dec 2015

In 2016 geef ik in het voorjaar bij De Sprong in Geldrop een tweetal workshops:

* de 1e workshop is op zaterdagmiddag 27 februari van 14.00 – 16.00 uur. Het thema isHet versterken van de verbinding met je Goddelijke intuïtie.

* de 2e workshop is op donderdagavond 21 april van 20.00 – 22.00 uur. Tijdens deze inspiratie avond ga ik een thema opstelling geven met als thema ‘Het verwelkomen van je grootste verlangen’.Review Android Smartphone

De entree voor beide workshops is € 10 per persoon.

Tantrische healing dag zondag 10 jan

Op zondag 10 januari geef ik weer een Tantrische healing dag in het Noorderlicht Centrum in Geldrop.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

De dag bestaat in principe uit: (1) de Tandava meditatie, (2) oefeningen om contact te maken met jezelf en de ander en (3) het uitwisselen van de Kashmirische massage. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Of je nu komt voor meer verdieping in jezelf en je innerlijke levensstroom of voor een eerste kennismaking met tantra, voel je welkom.

Tantrische healing dagen voorjaar ’16

In het voorjaar van 2016 geef ik op zondag 10 januari, 6 maart, 1 mei en 26 juni in het Noorderlicht Centrum in Geldrop weer Tantrische healing dagen.

De inhoud van de dag bestaat in principe uit: (1) de Tandava meditatie, (2) oefeningen om contact te maken met jezelf en de ander en (3) het uitwisselen van de Kashmirische massage. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Of je nu komt voor meer verdieping in jezelf en je innerlijke levensstroom of voor een eerste kennismaking met tantra, voel je welkom.

Tantrische healing dag zondag 13 dec24 nov 2015

Zondag 13 december geef ik weer een tantrische healing dag in het Noorderlicht Centrum in Geldrop.

De dag bestaat in principe uit: (1) de Tandava meditatie, (2) oefeningen om contact te maken met jezelf en de ander en (3) het uitwisselen van de Kashmirische massage. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Of je nu komt voor meer verdieping in jezelf en je innerlijke levensstroom of voor een eerste kennismaking met tantra, voel je welkom.

Tantrische healing cursus, 12-15 feb28 sep 2015

‘VRIJHEID IN INTIMITEIT, INTIMITEIT ALS WEG NAAR VRIJHEID’Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Dat was het thema van de Tantrische healing 4-daagse die ik afgelopen september heb gegeven. Wat een mooie dagen…… Ik voel me echt heel dankbaar dat ik er onderdeel van mocht zijn. Geweldig. Woorden die bij me opkomen zijn: verdiepend, integer, speels, grenzen verleggend, intiem en kwetsbaar.

Daarom geef ik opnieuw een Tantrische healing vierdaagse van vrijdag 12 februari t/m maandag 15 februari 2016. 

Sound Experience, 30 oktober

Op vrijdagavond 30 oktober kun je (weer) aansluiten bij de Life Alignment Sound Experience van Richard Hereijgers en ikzelf. Op deze avond kan elke deelnemer zijn eigen innerlijke reis gaan maken in verbinding met het Hogere Zelf en afgestemd op de basistonen behorende bij de 7 chakra’s.

Sound Experience, 3 september

Op donderdagavond 3 september kun je (weer) aansluiten bij de Life Alignment Sound Experience van Richard Hereijgers en mijzelf. Op deze avond kan elke deelnemer zijn eigen innerlijke reis gaan maken in verbinding met het Hogere Zelf en afgestemd op de basistonen behorende bij de 7 chakra’s.

Tantrische healing cursus, 11-14 sept21 aug 2015

Natasja Woudstra en ik geven van vrijdag 11 tot en met maandag 14 september een tantrische healing vierdaagse. Als je interesse hebt, kun je voor meer informatie mij bellen of e-mailen. Een intakegesprek vooraf hoort bij de aanmelding.

Sound Experience, 8 juli24 jun 2015

Op woensdagavond 8 juli kun je (weer) aansluiten bij de Life Alignment Sound Experience van Richard Hereijgers en mijzelf. Op deze avond kan elke deelnemer zijn eigen innerlijke reis gaan maken in verbinding met het Hogere Zelf en afgestemd op de basistonen behorende bij de 7 chakra’s.

Tantra dag, vrijdag 26 juni24 mei 2015

Vrijdag 26 juni geef ik in het Noorderlicht Centrum in Geldrop een Tantra dag. De dag bestaat uit: (1) de Tandava meditatie, (2) oefeningen om contact te maken met jezelf en de ander en (3) het uitwisselen van de Kashmirische massage.

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Of je nu komt voor meer verdieping in jezelf en je innerlijke levensstroom of voor een eerste kennismaking met tantra, voel je welkom.

Geluksroute, 13 en 14 juni

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni doe ik weer mee met de Geluksroute in Eindhoven. Ik geef korte roos readingen. Als je ‘wilt proeven’ van deze vorm van reading, dan ben je welkom om je aan te melden. Voor meer informatie kun je kijken op de site van de Geluksroute Eindhoven.

Sound Experience op 27 mrt23 mrt 2015

Op vrijdagavond 27 maart kun je (weer) aansluiten bij de Life Alignment Sound Experience van Richard Hereijgers en mijzelf. Op deze avond kan elke deelnemer zijn eigen innerlijke reis gaan maken in verbinding met het Hogere Zelf en afgestemd op de basistonen behorende bij de 7 chakra’s.

Teveel prikkels?….., op 14 feb14 jan 2015

Op zaterdag 14 februari geef ik wederom een workshop met de titel Teveel prikkels? Nou en……’. Deze workshop bestaat uit 1 dag, waarin ik je meeneem in een aantal oefeningen die je kunnen helpen in het voelen en ervaren van je eigen stevigheid en grenzen en het buiten jezelf houden van een teveel aan prikkels. Klik hier om meer te lezen.

Sound Experience op 29 jan

Op donderdagavond 29 januari kun je (weer) aansluiten bij de Life Alignment Sound Experience van Richard Hereijgers en mijzelf. Op deze avond kan elke deelnemer zijn eigen innerlijke reis gaan maken in verbinding met het Hogere Zelf en afgestemd op de basistonen behorende bij de 7 chakra’s.

Je hart als bron van wijsheid op 19 okt17 sep 2014

Op zondag 19 oktober geef ik een workshop met de titel Je hart als bron van wijsheid’. Deze workshop bestaat uit één dag, waarin ik je meeneem op een reis naar je eigen hart. Je eigen hart is een bron van wijsheid waarmee je kunt leren je eigen ruimte meer te voelen, de begrenzing daarvan, de voortdurende beweging in die grenzen en de keus die je daarin zelf kunt maken. Zeker als het gaat om het meer buiten jezelf houden van de grote hoeveelheid prikkels die in onze huidige maatschappij op je afkomen. Klik hier om meer te lezen.

Teveel prikkels?….., 7 sept.15 jul 2014

Op zondag 7 september geef ik een workshop met de titel Teveel prikkels? Nou en……’. Deze workshop bestaat uit 1 dag, waarin ik je meeneem in een aantal oefeningen die je kunnen helpen in het voelen en ervaren van je eigen stevigheid en grenzen en het buiten jezelf houden van een teveel aan prikkels. Klik hier om meer te lezen.

Sound Experience, 31 juli

Op donderdagavond 31 juli geven Richard Hereijgers en ik onze 3e Life Alignment Sound Experience. Op deze avond kan elke deelnemer zijn eigen innerlijke reis gaan maken in verbinding met het Hogere Zelf en afgestemd op de basistonen behorende bij de 7 chakra’s.

Teveel prikkels?…., 29 juni04 jun 2014

Op zondag 29 juni geef ik een workshop met de titel ‘Teveel prikkels? Nou en……. Deze workshop bestaat uit 1 dag, waarin ik je meeneem in een aantal oefeningen die je kunnen helpen in het voelen en ervaren van je eigen stevigheid en grenzen en het buiten jezelf houden van een teveel aan prikkels. Klik hier om meer te lezen.

Sound Experience, 19 juni29 mei 2014

Op donderdagavond 19 juni geven Richard Hereijgers en ik een Life Alignment Sound Experience, waarin elke deelnemer zijn eigen innerlijke reis kan gaan maken in verbinding met het Hogere Zelf en afgestemd op de basistonen behorende bij de 7 chakra’s.

Geluksroute 14 en 15 juni12 mei 2014

Hoi lieve mensen. Ik doe op zaterdag 14 en zondag 15 juni als Geluksbrenger mee aan de Geluksroute in Eindhoven. Je kunt dan bij mij kennis komen maken met een korte healing. Nieuwsgierig? Voor meer informatie kun je kijken op www.geluksroute.nu en dan doorklikken naar de Geluksroute van Eindhoven. Onder de Geluksbrengers vind je ook mijn pagina over wat ik je wil aanbieden.

Als je mee wilt doen, kun je jezelf (of je kind) aanmelden via het contactformulier op www.volgjepad.nl of via info@volgjepad.nl. Graag een voorkeurstijd opgeven, zodat ik je in het schema kan inplannen.

Healing van baby’s03 feb 2014

Baby’s kunnen maar op één manier duidelijk maken dat er iets mis is. Door hun manier van doen, door bijvoorbeeld veel huilen of juist heel stil zijn en afwezig. De eerste gang is dan naar een huisarts, consultatiebureau of specialist. Maar soms krijg je daar als ouder geen passend antwoord over wat er aan de hand is met je baby. In deze gevallen kan healing een aanvulling zijn. Lees verder op de pagina Baby’s.

Ordenen van je leven06 jan 2014

Soms lukt het niet in orde in je leven, administratie en huishouden aan te brengen. Herken je dit? Wil je het graag veranderen, maar lukt je dat niet zonder hulp? Dan ga ik graag samen met jou aan de slag. Voor de complete tekst klik je hier.