Voorstellen – Paul Post

Ik ben Paul Post (1961). Een groot deel van mijn leven heb ik gewerkt in de zakelijke dienstverlening. Zowel in dit werk als in mijn privé leven heb ik me steeds weer bezig gehouden met het coachen en begeleiden van kinderen, pubers en volwassenen. Vanuit passie en de overtuiging dat ieder mens uniek is en recht heeft op een evenwichtige ontwikkeling. Belangrijk hierbij is dat er mensen zijn die onbevooroordeeld met je meelopen, je aanmoedigen en vertrouwen in je hebben.

Een aantal jaren geleden begon in mij het verlangen te komen om aan deze passie vorm te geven. Ik heb dan ook het roer volledig omgegooid, wat in 2012 heeft geresulteerd in het oprichten van mijn eigen praktijk in Geldrop als therapeut en healer.

Daarnaast ben ik Kashmirische tantra massage, tantra healing en bekkenbodemmassage gaan geven, vanuit de diepe overtuiging dat aanraking een opening naar healing is. Aangeraakt worden is essentieel voor een evenwichtig en blij leven, of je nu kind bent of volwassene.

Voorafgaand aan mijn praktijk heb ik opleidingen en cursussen gevolgd in coaching, healing en tantra. De voornaamste daarvan zijn de opleiding tot Kindercoach bij BGL Partners en de opleiding tot Healing Arts Therapeut. Ter verdieping heb ik een deel van de 3-jarige opleiding Healing en Reading gevolgd bij Sophia Healing en Reading.

Naast deze opleidingen in coaching en healing heb ik zo’n 14 jaar cursussen gevolgd bij het Centrum voor Tantra in Amsterdam.

Naast mijn praktijk werk ik als vrijwilliger voor het Bewaarde Land tijdens natuurbelevingsdagen voor basisschoolkinderen. Vanuit de overtuiging dat het juist voor opgroeiende kinderen belangrijk is om in de natuur te zijn. In contact met de natuur leren ze op een speelse en natuurlijke manier wie ze zijn, wat hun eigen kwaliteiten zijn en leren ze daarop te vertrouwen. Zodat ze in hun kracht komen te staan.

Ikzelf heb een zoon die een prachtige spiegel voor me is en die me in staat stelt mezelf nog verder te ontwikkelen. Soms lastig, altijd verhelderend.