Tantrische healing dag, 6 mrt

Op zondag 6 maart organiseer ik weer een Tantrische healing dag.

De tijd en energievelden waarin we ons nu bevinden maken het wenselijk dat we ontwikkelingen die we doormaken op spiritueel, mentaal en emotioneel gebied, bewust worden en verankeren.

Verankeren door letterlijk fysiek aan te raken en aangeraakt te worden. Daarmee kunnen we makkelijker bij onze eigen authentieke kern komen en al onze doorgemaakte ontwikkelingen tot in het fysieke integreren. Dit is juist in deze tijd hard nodig, omdat het aarding geeft aan nog ongegronde (liefdes)velden in onszelf.

Dit geldt voor iedereen en voor de zgn. ‘lichtwerkers’ in het bijzonder. Omdat zij veelvuldig in aanraking komen met alle energieën om ons heen en daarmee versneld hun eigen blokkades en processen ervaren en doorlopen.

Voor een ieder die hiermee aan de slag wil, organiseer ik, zoals gezegd weer een tantrische healing dag. Deze is op zondag 6 maart in het Noorderlicht Centrum in Geldrop.

De inhoud van de dag bestaat in principe uit:
(1) de Tandava meditatie,
(2) oefeningen om contact te maken met jezelf en de ander en
(3) het uitwisselen van de Kashmirische massage.

Maar afhankelijk van de samenstelling van de groep deelnemers kan er op zo’n dag ook een andere inhoud ontstaan. Afhankelijk van de energieën en blokkades die op dat moment in de groep het meest om aandacht vragen. Wel zal er altijd worden gewerkt met de Kashmirische massage, waarin je wordt uitgenodigd je letterlijk bloot te geven.

De workshop is voor iedereen toegankelijk of je nu wel of geen ervaring met tantra hebt en/of je nu wel of geen zgn. lichtwerker bent.

Je bent welkom als single, stel of gelegenheidsstel. Als (gelegenheids)stel kun je de massage, indien gewenst, samen doen.

Datum: zondag 6 maart.
Tijden: van 10.00 – 17.00 uur (inloop mogelijk vanaf 09.30 uur met koffie en thee).
Locatie: Noorderlicht Centrum, Hulst 96 in Geldrop.
Bijdrage: € 90 per persoon (je neemt je eigen lunch mee).

Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Of je nu komt voor meer verdieping in jezelf en je innerlijke levensstroom of voor een eerste kennismaking met tantra, voel je welkom.

Inschrijving via info@volgjepad.nl, tel. 06-23 63 95 90 of via het contactformulier op deze website.

Nadere uitleg:
(1) De Tandava meditatie is een bewegingsmeditatie waarin je wordt uitgenodigd vanuit je adem je innerlijke ruimte te voelen en de ruimte om je heen. Je adem beweegt je lichaam en brengt je in contact met je innerlijke levensstroom waarin je alles, wat je niet meer dient, mag loslaten. Waarin niks hoeft en alles mogelijk is.
(2) De Kashmirische massage is een meditatieve vorm van massage die je uitnodigt om je levensstroom, intimiteit en kracht op een subtiel en nieuw niveau te gaan voelen en in bezit te nemen. In contact met jezelf en de ander.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *