Vijfdaagse Tantra retreat in Spanje

LIEFDE, INTIMITEIT EN PASSIE – EEN VIJFDAAGSE TANTRA RETREAT

Tantra is een levensweg en staat voor vrijheid. Vrijheid om jezelf te durven zijn in totale verbindingmet je diepste essentie. Volledig aanwezig zijn in je lichaam en in het hier en nu met alles wat zichaandient op het gebied van liefde, intimiteit, passie, seksualiteit, verlangens en grenzen (in jezelf en naar de ander).

Deze vijfdaagse Tantra retreat gaat over jezelf bloot geven op alle lagen en thuiskomen in jezelf. Een kwetsbare reis in jezelf om te mogen onderzoeken en te ervaren wat er voor nodig is dat jij je ware essentie gaat leven, vrij van maskers (naar jezelf en in het contact met de ander) en vrij van oude patronen en overtuigingen. Die soms niet eens van jou zijn, maar die je als kind hebt verinnerlijkt, die je jezelf eigen hebt gemaakt en die je nu mag gaan loslaten. Om te transformeren in wie jij werkelijk bent.

Laat je in concrete oefeningen meenemen in dit waanzinnig kwetsbaar en mooi onderzoeksgebied waarin het (lichamelijke) contact langzaam wordt opgebouwd, zodat er genoeg ruimte is om echt te durven voelen wat er in jou mag ontstaan. Centraal daarin is het heilige huwelijk tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf en de verbinding tussen hart en bekken.


Concreet maken we gebruik van emotioneel lichaamswerk, tantrische oefeningen om in contact te komen met jezelf en de ander, meditaties, (familie) opstellingen, massages (waarbij jij bepaald waar je grens ligt in naaktheid), rollenspellen, sjamanistische rituelen, sharing circles en dans.

 

Door de diepte van het proceswerk hebben we voor maximaal 10 deelnemers plek. We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen en een goede verdeling tussen stellen en singles.

We werken in het Nederlands en naar behoefte in het Engels.

Facilitators: Alexandra Langeveld en Paul Post

Alexandra
Ik ben Alexandra, ik ben een polyenergetisch coach, therapeut en holistisch healer en help mensen om de connectie met zichzelf te maken, hen in staat te stellen zichzelf lief te hebben, blokkades voor intimiteit weg te nemen, taboes, schaamte en schuld rond seks te accepteren en te doorbreken. Ik inspireer en motiveer mannen en vrouwen om zichzelf te bevrijden en zich over te geven aan hun prachtige ‘Shiva & Shakti’-energie, de verbinding tussen hun hart, bekken en hogere zelf voor meer intimiteit en plezier!
Tantra heeft mijn leven veranderd, ik heb de donkere en lichte zijden van seksualiteit mogen ervaren, het was een harde maar uiteindelijk een hemelse reis.

Ik heb ruime ervaring in het werken met individuele klanten en koppels en in het geven van (meerdaagse) workshops aan groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, tantra en dans.

Paul
Ik ben Paul en heb een eigen praktijk in therapie, healing en tantra technieken met als doel mensen weer in verbinding te brengen met hun eigen wijsheid, levensenergie, intimiteit en seksualiteit. Daarbij aangeraakt worden is essentieel. Ons lichaam kent een eigen, vaak diep weggestopte wijsheid, gevoeligheid en zachtheid die door aanraking weer levend wordt. Waarbij alle lagen van ons bewustzijn tot in het fysieke lichaam kunnen indalen, integreren en verankeren.
Ik heb dit pad in de afgelopen 20 jaar zelf afgelegd, waarbij tantra voor mij erg belangrijk is geweest. Kunnen en durven zijn met alles wat zich (in mij) aandient. Vanuit overleving en hardheid naar openheid, gevoeligheid, zachtheid en mezelf durven Zijn.

Ik heb ruime ervaring in het individueel werken met klanten en het faciliteren van groepen op het gebied van tantra en (familie) opstellingen. Verder heb ik een sjamanistische achtergrond waarbij ik gebruik maak van drums, gongs en mijn eigen stem.

Locatie

Deze vijfdaagse Tantra retreat heeft haar bedding op het besloten, 8000 m2 grote perceel van

” Natural Paradise for Happiness & Healing”

Deze prachtige plek in de natuur is gelegen in Pedreguer (Alicante, Costa Blanca, Spanje), midden op de campo waar olijf-, avocado- en sinaasappel bomen weelderig groeien en met uitzicht op de berg Montgo.

Het terrein is basic, veelal ecologisch en heeft een gezamenlijke ruimte, een zwembad, veel terrassen en genoeg plekjes om je terug te trekken voor rust en even op jezelf zijn.

 

 

Er is Wifi aanwezig, belangrijk is wel om tijdens deze Tantra retreat zo min mogelijk daarvan gebruik te maken om je innerlijke proces van bewustwording niet al teveel te verstoren.

Data

Deze vijfdaagse Tantra retreat begint op woensdag 22 mei om 18.00 uur met een avondprogramma (welkom vanaf 16.00 uur) en eindigt op zondag 26 mei om 16.00 uur.

Prijzen

De prijs is € 588 per deelnemer (excl. € 100 voor eten en drinken).

In de prijs van € 588 is inbegrepen:

 • het hele programma, incl. avondactiviteiten.
 • 4 overnachtingen in een 2 tot 3 persoons ingerichte caravan of tent.
  Andere overnachtingsfaciliteiten zijn mogelijk in overleg met Alexandra (woon je in de Costa Blanca en wil je thuis slapen, dan is dit bespreekbaar).

*** Boek en betaal je vóór 8 april 2019, dan bedraagt de prijs € 540 ***

Niet inbegrepen:

 • eten en drinken. De kosten bedragen € 100 en worden bij aankomst contact betaald.
 • reiskosten, de kosten van de heen- en terugreis. Informatie over transfer van luchthaven naar Pedreguer is bij Alexandra opvraagbaar.
 • individuele healing en/of coaching sessies.

Maaltijden

Er zal heerlijk vegetarisch voedsel gekookt worden. Er zijn 2 hoofdmaaltijden per dag, een voedzame brunch en een gezond diner en er is fruit / snacks beschikbaar voor het ontbijt voor degenen die voor de brunch iets willen eten.

Opgeven of meer informatie?

Om jezelf op te geven stuur je een e-mail naar Alexandra of Paul. Voor meer informatie ben je altijd welkom om één van ons te bellen. Onze contact gegevens zijn:

Alexandra:
https://jouwbalanscoach.nl
info@jouwbalanscoach.nl
tel. +34 657 939 635

Paul:
www.volgjepad.nl
ppost@onsbrabantnet.nl / info@volgjepad.nl
tel. +31 623 639 590

Vakantie en stilte achteraf

Wil je na deze vijfdaagse Tantra retreat nog even in rust en stilte zijn of nagenieten van de sfeer en je eigen innerlijke proces, dan is het mogelijk om een nacht langer te blijven in één van de caravans.

Verder is Pedreguer een hele fijne omgeving om nog een paar dagen vakantie aan vast te plakken. Je kunt er heerlijk wandelen en op 10 à 15 kilometer afstand heb je mooie zandstranden.

Ook liggen in de buurt van Pedreguer mooie plaatsjes zoals Javea, Denia, Ondara, Xalon en Moraira. Die zijn zeker een bezoek waard. Als je dit zou willen, dan kun je overleggen met Alexandra voor overnachtingsmogelijkheden in de omgeving.

Testimonials Tantra meerdaagsen

 • Ik heb de Tantra retreat ervaren als een mooie manier om mijn intimiteit en levenskracht te onderzoeken en te versterken. Fijn dat dat kon gebeuren in een ontspannen en veilige sfeer met humor (Frans).
 • Een heerlijk weekend om op lichaamsniveau de man-vrouw verbinding in jezelf en tot de ander te ervaren.
 • Tijdens de Tantra retreat kom je in een schitterende omgeving volledig in contact met je eigen lichaam. Door van daaruit het contact aan te gaan met de ander, ontstaan er mooie ontmoetingen.
 • Voor mij zijn de Tantra dagen helend geweest. Door de veilige sfeer was het thuis komen in mijzelf. Daar ontmoette ik het speelse, blije kind. Heerlijk. Wat een verbinding, wat een rijkdom.