Gastenboek

Helemaal onderaan deze pagina kun je, als je wilt, een reactie geven over de ontmoetingen die we samen hebben gehad, hetzij in mijn praktijk in Geldrop, hetzij via Skype of telefoon. Een reactie over één van de workshops die je hebt gevolgd is ook meer dan welkom. Groetjes, Paul28 reacties in het “Gastenboek

 1. Willeke

  Bijzondere sessie vandaag gehad van Paul. Tranen van geluk maar ook van verlies……. en Paul doet alles mee. Ik voel zoveel eenheid in mezelf na de sessie. Prachtig!

  Reageren
 2. Mihaly

  Hartelijk bedankt voor je openheid, eerlijkheid, gastvrijheid en steun in de rug! Je hele fijne behandeling op zielsniveau tot vaders- en moederslijn heeft echt heel veel oude blokkades losgemaakt waardoor er meer ruimte voor mijn ware ik ontstaat!
  Je bent een geweldige ziel met een hele fijne energie!
  Hartelijk dankbaar voor dat ik een kijkje mocht hebben in je spirituele wereld!
  Lieve groet en tot gauw Paul!

  Reageren
 3. Linda

  Gisteren bij Paul geweest omdat ik me op verschillende gebieden geblokkeerd voelde. Verrassend wat er door een opstelling naar voren kwam. Totaal niet wat ik verwacht had. Maar o zo dankbaar voor. Het heeft veel losgemaakt. Nu aan de slag met het huiswerk. Ik kom zeker terug om nog dieper aan de slag te gaan. Bedankt!

  Reageren
 4. Anoniem

  De bekkenbodem massage met Paul heeft me heel veel verlichting en inzichten gebracht. Dankbaar.

  Reageren
 5. Anoniem

  Fijne aanraking waarbij precies dat naar boven komt wat nodig is om verder te kunnen op mijn pad. Hij geeft je ook inzichten om het eens anders te benaderen.

  Reageren
 6. Weer Godin

  Dank je wel Paul voor je respectvolle, invoelende en volledige aanwezige zijn en aanrakingen.
  De Godin in mij kan er eindelijk weer zijn.

  Reageren
 7. Anoniem

  Tantra massage: Wat mooi om zoveel nabijheid, verbinding en aanraking te mogen voelen. Het heeft me geraakt op een diepere laag in mezelf. Dank aan Paul Post!

  Reageren
 8. Els

  Ik zat met een hulpvraag. Doordat Paul goed aanvoelt, luistert en invoelt kwamen we tot de kern van het probleem. Door zijn veiligheid en respect kwamen we zover. Ik kon goed mijn grens aangeven. Dank, dank, dank. Hiermee ga ik verder op mijn pad.

  Reageren
 9. Jos

  Paul je hebt mijn ogen geopend. Uiteindelijk is de enige die belangrijk is jezelf. Ik sta weer in mijn kracht en hou van mezelf.

  Reageren
 10. Simone

  Het was super =). Ik zat met iets en hij hielp me erg goed, met zijn techniek en wijsheid. Ik sta weer in me kracht en ga dit vasthouden en kreeg ook tips en ga dat ook vasthouden =). Thanx 😀 😀

  Reageren
 11. Yvonne

  Spot on, Paul vindt de vraag achter de vraag. Raakt me diep in mijn hart en ziel. Geeft me huiswerk mee, waar ik iets mee kan. Briljant. Pijnlijk, maar voedingsbodem om te leren en te groeien.

  Reageren
 12. Nathalie

  Paul heeft een zeer veilige ruimte gecreëerd waarin mijn man en ik elkaar op een dieper niveau konden ontmoeten. Oude pijnen kwamen aan het licht en werden liefdevol aan elkaar getoond. We zijn Paul erg dankbaar voor deze ervaring! Liefs, Nathalie

  Reageren
 13. Yvonne

  Tijdens de tantra massage werd ik, naast het fysieke aanraken, op een niet te benoemen laag in mij diep geraakt. Hierdoor voel ik veel meer ruimte en vertrouwen in mezelf.

  Reageren
 14. Deelnemer Tantrische healing 4-daagse sept '15

  Hoi Paul, voor mij zijn de tantrische healing dagen helend geweest. Door de veilige sfeer was het thuis komen in mijzelf. Daar ontmoette ik het speelse, blije kind. Heerlijk. Wat een verbinding, wat een rijkdom. Liefs voor jou.

  Reageren
 15. Deelnemer Tantrische healing 4-daagse sept '15

  Tijdens de Tantrische healing 4-daagse kom je in een schitterende omgeving volledig in contact met je eigen lichaam. Door van daaruit het contact aan te gaan met de ander, ontstaan er mooie ontmoetingen.

  Reageren
 16. Frans

  Ik heb de Tantrische healing 4-daagse ervaren als een mooie manier om mijn intimiteit en levenskracht te onderzoeken en te versterken. Fijn dat dat kon gebeuren in een ontspannen en veilige sfeer met humor.

  Reageren
 17. Deelnemer Tantrische healing 4-daagse sept '15

  Een heerlijk weekend om op lichaamsniveau de man-vrouw verbinding in jezelf en tot de ander te ervaren.

  Reageren
 18. Cyril

  Paul heeft me bij diepe lagen van mezelf gebracht, waar ik het bestaan bijna van vergeten was. Het was een enorm intensieve en helende ervaring om op deze innerlijke reis te gaan. Om door woorden en beelden, ‘toverdrankjes’ en intieme aanrakingen te ontdekken dat er een ongekende kracht in me schuilt, die heerlijk is om te voelen en die het leven nieuwe glans geeft.

  Reageren
 19. Sigrid Karssens

  Tantra massage: Paul liet mij indalen in mijn lichaam, zodat ik mijn eigenliefde, mijn ruimte en eigen gemaakte grenzen kon ervaren en helen. Hij heeft in mij de godin wakker gemaakt tot op fysiek level. Een onvergetelijke ervaring.

  Reageren
 20. Inge Kuip

  Tantra massage: Paul toont respect voor alles wat er is, waardoor ik mag en kan lachen en huilen. Deze massage is zo natuurlijk, zo puur, met zachte en liefdevolle aanrakingen. Vanuit het geheelde kind in mij, kan de Godin in mij zich laten zien.

  Reageren
 21. Inge Kuip

  Tantra healing: Zo heen en weer gewiegd, niks te hoeven, geen lading, zo veilig, dat ik in de overgave durf, een ervaring die ik zo graag als kind had willen hebben.

  Reageren
 22. Thomas

  Een unieke ervaring die ik niet snel zal vergeten!!

  Reageren
 23. Joris

  Paul, jij kwam bij mij snel en direct tot de kern van mijn vraag. We hebben in korte tijd heel veel gedaan. We bleken veel raakvlakken te hebben en jouw betrokkenheid is gemeend. Ik vond het heel bijzonder en vertrouw erop dat ik hier heel veel aan heb gehad. Mocht ik in de toekomst weer met vragen zitten voor mezelf of mijn zoon, dan zal ik je zeker weer benaderen. Bedankt!

  Reageren
 24. Karel

  Ik zocht hulp. Niet voor mezelf maar voor mijn puberzoon (dacht ik). En eigenlijk toen ik Paul belde met de vraag voor hulp wist ik eigenlijk al dat ik zelf hulp vroeg. Ik voelde mijn eigen pijn en paniek. En we hebben daarom een aantal sessies gedaan. Wat ik fantastisch aan Paul vond is dat hij de situatie goed kon lezen, bevestiging vroeg en er zo al heel snel een dieper contact ontstond. Zonder lange meditaties, gewoon veilig met een man zonder oordeel of advies maar afgestemd en met vergelijkbare ervaringen. Ik heb in die sessies heel mooi en zorgvuldig geleerd hoe ik weer bij mezelf kon blijven en mijn zoon ook in zijn ruimte kon laten. Waarbij ik het heel waardevol gevonden heb dat ik echt ervaren heb dit niet alleen gedaan te hebben, maar samen met mijn zoon (zijn hoger zelf). Bedankt Man.

  Reageren
 25. Margriet

  Beste Paul, bedankt voor je fijne, zachte healing. Heel bijzonder hoe je mij bewust maakte in het contact met mijn eigen energie. De subtiele signalen in mijn lichaam kunnen voelen en daarin bevestigd worden. Waardoor ik letterlijk weer in beweging kwam na een lange periode van uitstelgedrag. Dankbaar dat ik je berichtje via Facebook voorbij zag komen, wat mij meteen aansprak. Je bent een warme persoonlijkheid met gevoel van mededogen, waardoor het meteen al vertrouwd voelde, omdat gewoon alles er mocht zijn. De openheid in communicatie was prettig en verhelderend. Lieve groet, Margriet

  Reageren
 26. Marlies

  Ik ben 2 keer bij Paul geweest, wat een bijzondere man. Hij stelde me meteen op mijn gemak. De sessies die ik met hem heb gedaan, zijn heel speciaal en ze hebben me veel kracht gegeven.

  Reageren
 27. Jacqueline

  Het bijzondere en helende in de ontmoetingen met Paul is dat hij zacht, maar krachtig je stappen laat nemen die je “als vanzelf” vooruit brengen. Hij laat niet alleen mij mijn pad vervolgen, hij doet dat zelf ook. De samenspraak die zo ontstaat is voor mij ideaal. Hij laat me mijzelf zijn, ook als ik een dwarse dag heb. Het gedrag wat daarbij past omarmt hij met een glimlach waardoor het weer snel oké is. Paul heeft de kwaliteit om zich niet aan vaste protocollen te houden, maar speelt ermee, net zoals de situatie zich aandient. Hij geeft helderheid in wat hij doet en waarom. Paul weet je telkens weer op een liefdevolle manier te raken. Fijn.

  Reageren
 28. Marion

  Paul en ik maken regelmatig een fijne wandeling. Onbewust raakt hij mij steeds weer. Al wandelend en pratend komen nieuwe inzichten bij mij binnen. Bedankt. En ik hoop dat we snel weer eens op pad gaan.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *