Healing Eindhoven / Geldrop

Volg je pad is een praktijk voor coaching en healing in Eindhoven / Geldrop en stelt ieder mens in staat om, door middel van healing bij zijn of haar vermogen te komen om zichzelf te helen. Soms zijn we de verbinding met dit innerlijk, zelfgenezend vermogen kwijtgeraakt. Kunnen we er niet meer bij. Onverwerkte trauma’s en negatieve ervaringen liggen hieraan vaak ten grondslag.

We zijn deze ervaringen doorgaans vergeten of we hebben ze verdrongen. Onbewust kunnen ze leiden tot gedrag en/of emoties die ons in de weg zitten of veroorzaken ze lichamelijke of psychische klachten.

Jijzelf hebt de sleutel in je om dit, door middel van healing te veranderen. Als coach en healer help ik je in mijn healing praktijk in Geldrop contact te maken met je Hogere Zelf. Hierdoor kun je liefdevol en zonder oordeel naar de informatie kijken die uit jezelf omhoog komt en die je op dat moment kunt gebruiken om je blokkades op te lossen en jezelf te helen.

Dit is een proces dat moed vraagt. Moed om jezelf helemaal te willen zien. Als coach en healer bied ik je in dit proces van healing ondersteuning aan en een veilige plek waarbinnen je het helende contact met jezelf kunt ontdekken en toe eigenen.

Je krijgt meer inzicht in jezelf en in je levensvragen, je zelfgenezend vermogen zal toenemen en je zult meer zelfvertrouwen, vrijheid en innerlijke kracht gaan voelen om op een meer passende manier de regie van je eigen leven (weer) in handen te nemen.

Voor cliënten die niet in staat zijn om bij mij in de praktijkruimte in Geldrop langs te komen of die te ver weg wonen, geef ik ook healing via telefonische consulten.