Telefonisch consult voor volwassenen

Ik geef cliënten, die niet in staat zijn om bij mij in de praktijkruimte in Geldrop langs te komen of die te ver weg wonen, de gelegenheid om een telefonisch consult voor volwassenen te volgen (via Skype of telefoon). Uit mijn ervaring hiermee als coach en healer blijkt dat de fysieke afstand geen belemmering vormt voor het goed kunnen coachen of healen.

Dit komt omdat we tijdens zo’n telefonisch consult voor volwassenen werken met Healing Arts Therapie. Bij deze vorm van werken help ik je, als healer, contact te maken met je Hogere Zelf, waardoor er informatie vrijkomt die je op dat moment kunt gebruiken om jezelf te helen.

Doordat ik heldervoelend en helderwetend ben en het werken met energie geen grenzen kent, noch in afstand, noch in tijd, ben ik in staat je in dit helingsproces te ondersteunen zonder dat ik fysiek als healer in dezelfde ruimte aanwezig ben.

Voorwaarde is wel dat je je bevindt in een rustige, afgesloten ruimte waarin je niet kunt worden gestoord. Ook is het raadzaam voor het consult ruim de tijd te nemen, zodat je ook na afloop de tijd hebt om de veranderingen die in gang zijn gezet bewust te kunnen voelen en ervaren.