Yoni massage

In mijn praktijk bied ik, als therapeut, een yoni massage aan. Yoni is de tantra naam voor de vulva en vagina. De naam komt uit het Sanskriet en betekent bron, schoot en baarmoeder. Een prachtige naam voor die heilige plek bij de vrouw waar nieuw leven, genot en liefde kan ontstaan.

Maar kun jij je als vrouw in je yoni volledig vrij voelen? Zodat jij je vrouwelijkheid volledig kan ontplooien, zowel in je liefdesveld als in je intimiteit en seksualiteit? Het kan namelijk voorkomen dat in het zachte weefsel van de yoni blokkades zitten. Door bijv. meegekregen overtuigingen over seksualiteit, intimiteit en vrijen. Of door negatieve (seksuele) ervaringen, niet verwerkte herinneringen en vastzittende emoties.

Tijdens een yoni massage worden deze blokkades in alle zachtheid aangeraakt en kunnen ze getransformeerd worden en geheeld. Zodat jij je als vrouw (weer) open en vrij kunt voelen en je levensstroom tussen hart en yoni volop kan gaan stromen.

Bij deze vorm van massage ontvang je eerst een lichaamsmassage om je lichaam te openen. Daarna verplaatst de massage zich in alle traagheid naar je bekkengebied en naar de buiten- en binnenkant van je yoni. Dit gebeurt met grote zachtheid, integriteit en in volledige afstemming.

Het spreekt voor zich dat ik een yoni massage als therapeut aanbied. Het samen neerzetten van een veilige omgeving, waarbij jouw wensen en grenzen voorop staan, is voor mij daarin erg belangrijk. Ik vind het dan ook prettig om vooraf even (telefonisch) kennis te maken en op elkaar af te stemmen.

Voor meer informatie over deze vorm van massage, kun je me e-mailen of bellen. Klik hier voor mijn contactgegevens. Voel je welkom.